Supramarine

Re:start логістики в умовах війни!

Re:start логістики в умовах війни!
Блокада портів Великої Одеси внесла свої корективи в логістичні маршрути та ціноутворення перевезень, тож команда Supramarine адаптувала свій сервіс під умови війни, аби допомогти клієнтам швидше здійснити re:start українського бізнесу.
  • Вдосконалена робота з європейськими портами
    #1
Багато клієнтів вимушено релокувалися → виникла необхідність у перебудуванні шляхів доставки вантажу. Оскільки Supramarine співпрацюють з роками перевіреними контрагентами, клієнти одразу отримали можливість безупинно продовжувати торгівлю товарами й одержувати першокласний сервіс з доставки до будь-якого порту.
  • Актуалізація залізничних перевезень
    #2
Так, до війни залізниця мала менший попит, але переорієнтація логістичних маршрутів змусила клієнтів інакше подивитись на цей метод перевезень, тож ми активно працюємо й у цьому напрямку, успішно доставляючи вантаж до або з будь-якого складу.
  • Спеціальні контракти
    #3
Ми отримуємо спец. контракти для клієнтів з великим потоком контейнерів. Які саме? З... ну дуже вигідними пропозиціями на імпорт з Індії, Малайзії та Кореї! А завдяки налагодженій роботі з лінійними агентами ми продовжуємо розширювати географію таких ринків, тож отримуємо максимум результату!
  • Аналітика міжнародних ринків
    #4
Постійний моніторинг змін на міжнародному ринку дають змогу значно поліпшувати сервіс.
Наприклад: за нашими спостереженнями клієнти, які раніше перевозили товари з росії, почали активно закуповувати товар в Індії, тож завдяки не складній "математиці" ми вирішили скооперуватися з лінійними агентами, завдяки чому отримали гарні умови на доставку морем.
_______________________________
До речі, щоп'ятниці Supramarine здійснює e-mail розсилку з максимально корисною інформацією для клієнтів (аналітика, зміни у сервісі тощо). Бажаєте підписатися? Переходьте за посиланням.
E-mail розсилка Supramarine
  • Збільшення логістичних потужностей
    #5
Закритий повітряний простір — не проблема. Ми збільшили кількість тентових перевезень й активно працюємо через авіа Польщею, завдяки чому здійснюємо максимально оперативні перевезення.
________________________________

Війна потребує оперативних рішень, регулярних нововведень та постійного короткострокового планування. Тож поки зовнішньоекономічна діяльність продовжує тримати економічний фронт України, ми разом здійснюємо re:start логістики в умовах війни!
RE:START ЛОГІСТИКИ В УМОВАХ ВІЙНИ
Скористуйтеся консультацією від Supramarine
Надішліть запит та наші менеджери зв'яжуться з вами
Скористайтесь послугами компанії Supramarine
Надішліть запит та наші менеджери зв'яжуться з вами